Min svenska MR Grey

2014-11-27 / 08:59:29
"Så, vart är de andra?" Frågade jag innan jag tog första tuggan så jag kunde äta den första tuggan under tiden han svarade. Han mötte min blick och iakttog mig en stund innan han svarade. "De tog in på ett hotell och är antagligen ute och festar nu. Du somnade på mitt bröst när de hade gått för att upptäcka staden. Så jag tog hem dig hit istället för att lämna av dig på ett hotell." Rodnaden steg på mina kinder när jag insåg att jag hade somnat.. Jag log och försökte ta till mig all information. Bara ingenting händer dem när de är ute. 
"Hur orkade du? Du hade ju annars kunnat väcka mig eller så..." svarade jag ironiskt. Hur fan lyckades han bära mig och ta mig hem hit? Hur konstigt måste det ha sett ut...Ja just det... Han kastar runt killar på 120 kg då är mina 50 kg inte så mycket... 
 
Jag lyfte blicken oh såg att han iakttog mig med ett snett leende och ett höjt ögonbryn. "Jag hade inte hjärta att väcka dig så jag bar dig hit och lade dig i sängen. Hur jag orkade? Är du verkligen seriös med den frågan? Du vet att jag..." Jag avbröt honom och viftade med händerna. "Ja jag vet, okej, jag vet att du är biff. " Jag skrattade åt honom när jag insåg att han nästan hade tagit illa vid sig. "Vad är klockan? Hur länge har jag sovit? När kommer de andra?" Jag slog ner blicken och lade min uppmärksamhet på maten, men jag började bli hungrig på annat. "Klockan är snart halv åtta på kvällen och du har sovit sedan kanske halv fem-fem någon gång." Oj det var inte särskilt länge jag höll mig vaken..."Jag vet inte när de andra går hem från klubben men de har väl knappt hunnit dit. Vill du gå dit?" Jag försökte läsa hans ansiktsuttryck, såg ut som han erbjöd sig att gå dit bara för att, inte för att han själv ville det. "Om du inte har något emot det så stannar jag hellre här och gör någonting." Hans ögon mörknade samtidigt som de mätte mig med ögonen. Jag sköt undan tallriken. "NEJ, vi ska göra något sofistikerat och normalt, inte nu direkt..." Han log mot mig men ögonen var fortfarande mörka av lust. "JO, du vet att ingen av oss är särskilt sofistikerade och normala, så varför försöka?" Jag skakade på huvudet och reste mig upp. "Nej vi kan inte, herregud, vi har träffats i några timmar varav jag har sovit typ hälften av dom." Det värsta med det, var att jag ville det lika mycket som han...
 
"Fine" Han satte upp händerna uppgivet. Han blickade in i mina ögon. "Men jag är en bra människokännare och jag vet att du känner likadant." Jag skrattade åt honom, och räckte ut tungan åt honom. jag hade tillräckligt svårt att förstå gränsen på hans kunskaper och erfarenheter bara över facebook, men det har tar priset. Jag känner mig blottad för honom. Han gjorde en ryckning på axlarna. "Det var droppen!" I ett ögonblick var jag i hans famn, hans starka armar runt mig och jag var pressad mot hans bara överkropp. Hans läppar fann mina och hans starka tunga erövrade min mun med lätthet. Han var sensuell, stark och dominant i sin kyss, allt på samma gång. Hans tunga utforskade varenda vrå i min mun och jag började utforska honom, hans tunga var len mot min. Värmen jag kände från hans bröst var betryggande. Han höll ena handen bakom min nacke och andra vilade mot min korsrygg. Jag slingrade mina armar runt hans midja och lät händerna vila farligt nära hans vältränade fasta rumpa. Jag kände hans iver genom hela hans kropp och tvingade mig själv att avsluta kyssen. "Easy Tiger." log jag. Det var min första kyss under mina 19 år. Jag trodde det skulle vara svårare än vad det var, att jag inte skulle veta vad jag skulle göra men det kom helt naturligt när tilfället gavs. Han stönade högt och vilade sin panna mot min. "Varför sån retsticka JO? " Jag log och slickade mig medvetet om läpparna. "Jag är född sådan." Han gav mig en lätt kyss i pannan och kramade mig. Jag vet inte hur länge vi stod så, tills att min mobil ringde. Ingen av oss var så överförtjusta i att den ringde men jag halade upp den och svarade. "Hej, du, vi har fått lite problem, B har supit sig lite för full här på klubben och A är kvar på hotellrummmet och jag skulle väldigt, väldigt gärna vilja vara kvar en stund." Jag suckade inombords av J's samtal, jag ville verkligen inte ut ikväll. Jag är trött, ändå svarade jag.
"Självklart, jag kommer förbi och hjälper henne till hotellet igen..." 
"Du är bäst." Klick. Jaha det var det, inte ens ett tack från henne. Jag suckade och kastade iväg telefonen, olyckligtvis stod MR i vägen.
"Aj, vad ska det ha varit bra för?" Klagade han skämtsamt samtidigt som han plockade upp min mobil. "Förlåt, men J ringde och behöver hjälp eftersom B har druckit för mycket och skulle behvöa hjälp tillbaka till hotellet men hon själv vill inte gå och A är kvar på hotellet." MR rynkade pannan. "Det låter ju verkligen som du blir väldigt utnyttjad, det vet jag att du och jag pratade om redan över facebook inom skolarbetet." Jag nickade surt och gick till hallen och började snöra på mig mina converse. Jag stoppade handen i fickan för att ta fram bilnycklarna. "Jag är tillbaka om en stun... Hey, har du mina bilnycklar?" Jag tittade upp och mötte hans blick, han såg väldigt skyldig ut och jag vägde över till andra foten. "Seriöst, jag behöver nycklarna." Han tog fram dom och dinglade med dom. "Du får inte köra din bil mer. Den är rena rama livsfaran." Jag suckade och lade armarna i kors. "Vad har du för annat förslag då?" Han kastade iväg mina nycklar genom huset så dom försvann någonstans. Irritationen bubblade i bröstet på mig. Han halade fram en egen nyckelknippa. "Jag kör dig och hjälper dig." 
/boktjejernamedstil
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se