En Londonresa del 3

2013-08-22 / 11:58:47

”Leave her out of here, yeah that’s right get your hands off her!” Tims välkända röst skrek mot Matt som klivit ur bilen i samma ögonblick jag blev ifrån ryckt från honom. Jag kastade en snabb blick på Tindra och Zara innan jag hindrade Tim från att gå närmare Matt. Tim var längre men Matt hade mycket mer muskler. ”Tim sluta nu!” Han tittade ner på mig med något chockat uttryck. ”Ja, jag är okej, vi pratar om det här senare. Nu vill jag säga hejdå till min vän.” Fortsatte jag bestämt. Tindra och Zara kom fram till oss och drog med sig en motvillig Tim in i byggnaden. Jag vände mig mot Matt. ”Sorry, Tim is a bit overprotecting.” Matt gav mig ett snett leende och ögonen gnistrade av något annat. ”Shall we say goodbye now?” Jag log mot honom. Han slöt avståndet mellan oss och kysste mig. Ingen tunga än. Bara en oskyldig vänskaplig kyss…

”Laters baby.” Med de orden satte han sig i bilen och startade motorn. Jag vände mig om och gick in i hotellet. Mina vänner väntade i lobbyn.

”Vem var det?!”

”Var har du varit?”

”Är du skadad?”

Jag suckade tungt åt mina vänner och satte mig i soffan. Jag passade på att beställa en cola när en servitris gick förbi. De satt tysta och deras ansikten lyste av förväntan och en gnutta rädsla.

”Ni träffade nyss Matt, han är 24 år…” Hann jag säga innan jag blev avbruten av Tindra.

”Han var då jävligt snygg! Säg att ni hade sex!” Halvskrek hon upphetsat. Tim gjorde en äcklad grimas och jag hyschade henne. Servitrisen kom tillbaka med en cola till mig och skapade ett ögonblicks tystnad. När hon gått svarade jag: ” Nej, det hade vi inte. Vi träffades uppe i London Eye och sen följde jag med Matt och hans vänner till en krog där vi dansade lite. När Matt skulle skjutsa hem mig så hade jag glömt hotellnamnet och då tog han mig hem till sig. Ingenting hände. Vad mer?” Jag tyckte alltid att det var lättare att svara på frågor än att skapa en berättelse med allt man trodde de ville veta.

”Omöjligt att det var så lite, det kan inte vara så oskyldigt.” Behövde jag säga att Tindra alltid tror på att alla har sex om de följer med någon hem? Hon tittade menande på mig som jag besvarade med ett flin. Hon tjöt av glädje och drog till sig några blickar av de andra hotellgästerna. Jag skakade på huvudet åt henne.

”Okej, han kysste mig högst uppe i London Eye.” Förtjust fnitter från både Tindra och Zara. Tim hade suttit tyst länge nu.

”Så ingenting annat har hänt? Varför svarade du inte i din mobil?” Tims röst var kall men en oroande ton skrapade på ytan. Tjejerna blev också allvarliga och tittade på mig. Jag ryckte uppgivet på axlarna. ”Den av er som lyckas höra en mobil ringa från botten av en väska inne på en dansklubb ger jag hundra spänn till.” Svarade jag trött. Det fick tyst på mina vänner, jag välkomnade tystanden och tog upp min mobil för att kolla om jag missat något. Nej ingenting. Juste jag skulle ringa mamma när jag kommit fram. Jag förflyttade mig några rum bort för att ringa. Men när jag bläddrade i kontaktboken och just skulle klicka fram mammas nummer såg jag en ny kontakt.

Matts.

Jag drog på munnen tills jag kom på att jag har en pinkod. Hur i helvete har han lyckats knäcka den? Inga av mina vänner kan den.. Utom Zara. Jag påminde mig själv att komma ihåg att fråga honom innan jag ringde upp mamma. Samtalet var kort och hon var förstående varför jag inte hade ringt igår.. Med ursäkten att jag hade mycket att packa upp och sen ivern att se staden hade gjort att jag glömt bort att ringa. Jag återvände till mina vänner. Klockan var redan tidig eftermiddag. Efter lite om och men valde vi att åka taxi till Big Ben och sen vandra tillbaka till hotellet, käka någon middag på vägen och shoppa. Jag älskade att vara i London, det var väldigt vackert med den äldre arkitekturen. Efter att ha shoppat i en evighet hade jag bara en påse från Victoria’s Secret. Tindra och Zara bar på minst fem påsar var. Tim hade tyst vandrat med oss och köpte ett par jeans och skjorta på Primark. Vi valde att äta middag på en liten mysig restaurang längs en mysig gata med inte allt för mycket av oss turister. Under tiden vi väntade på våra beställningar kom Matt upp på samtalsämnet igen.

”Vart bor han?” Frågade Zara nyfiket. Jag ryckte på axlarna.

”I en fin lägenhet.”

”Vad jobbar han som då?” Fortsatte hon envist.

”Inte vet jag, vi pratade inte om det.” Svarade jag, irriterad på att jag inte kunde svaren på de enkla frågorna. ”Men..” Jag såg hur jag fångade allas uppmärksamhet vid bordet. ”Jag har hans nummer. Han måste ha knäckt min kod när jag sov och lagt till det för jag har inte frågat efter det.”

Maten kom ovanligt snabbt och vi högg in.

Tindras ögon glittrade.

”Vi måste kontakta honom så ni får träffas igen, han skulle ju kunna ta med några av sina vänner, hoppas de är lika snygga som Matt.” Jag skrattade. ”Hans vänner igår var snygga men inte i närheten av Matts gudomliga skönhet. Lycka till, jag tänker inte kontakta honom, och telefonen ligger i fickan.” Fortsatte jag skrattandes men hejdade mig tvärt när Zara viftade med min mobil. Fan! Hon skrev snabbt in min kod och skickade iväg ett sms. Jag hade bara hunnit trassla mig från den långa duken som låg på bordet innan hon räckte telefonen över bordet till mig. Jag blängde på henne och satte mig långsamt. Jag öppnade telefonen och mycket riktigt såg jag att hon hade skickat iväg ett sms till Matt.

”Hey Handsome!

You owe me a dance after you picked my phonelock.”

XOXO Jenna

Svaret kom inom två minuter. Tindra och Zara pep till när min mobil vibrerade.

 

”Beautiful!

If you say so. Name time and place tonight.”

 

”Klubben ni var på igår! Den vill jag se!” Svarade Zara när jag hade läst upp sms:et. Jag kollade på klockan. 18.30.

Jag svarade: ”Seven o’clock PM at that club we were in yesterday? MnM’s right?” Svaret kom direkt denna gång. ”Absolute, I’ll be there.”

Vi skyndade oss att äta upp och beställa en taxi. Under tiden vi väntade vände jag mig till Tim. ”Du behöver inte följa med om du inte vill.” Han blickade ner på mig. ”Det är lugnt, jag följer med, är det trist så drar jag till hotellet.” Jag nickade och när taxin kom gav jag honom adressen och vi var iväg. Vädret ändrades och regnet öste plötsligt ner. Jag stirrade ner på mina bara ben och små shorts. Jag sa snabbt till chauffören att stanna till vid hotellet och jag lät räkningen dra samtidigt som vi sprang upp och bytte om. Jag satte på mig ett par ljusblå tighta jeans och ett svart linne som fästes med en knut runt nacken. Jag drog min skinnjacka över och mina svarta Converse. Vi rusade ut till taxin och var på väg igen. Vi kom dit tio minuter efter bestämd tid. Min blick sökte snabbt igenom det stora rummet och hittade Matt tillsammans med sina vänner vid samma bord som vi hade suttit vid igår. Jag såg att Matt också hade valt ljusblå jeans med en turkos/grön skjorta med uppkavlade ärmar och några uppknäppta knappar vid både halsen och slutet. Fasen vad sexig han är. Jag gick fram med ett leende. Matt öppnade armarna och drog in mig i en kram. ”Sexy.” Viskade han i mitt öra. Jag rodnade och var glad över den rosa belysningen. Alla presenterades och till min glädje kom Matt och Tim bättre överens nu när det visade sig att jag faktiskt hade rätt om att jag var okej. Zara och Tindra flörtade hejdlöst med Victor och James. Joseph och Eric är inte med idag. Noterade jag. Matt tog min hand och drog mig upp på fötter. Hjärtat bultade hårt i bröstet när jag insåg vad han tänkte göra.

”No Matt, I can’t dance!” Utbrast jag förskräckt. Han vände sig om, fortfarande med ett fast grepp om min hand. Han flinade och fortsatte backa och dra med mig ut mot dansgolvet. ”Didn’t seem like it yesterday.” En plötslig knuff fick mig att falla framåt. Under ett ögonblick såg jag Matts roade ansikte ändras till ett oroligt uttryck innan han tog emot mig. När jag återhämtadt mig från chocken var jag fortfarande i hans armar. Jag tittade upp i hans vackra ögon och såg ett leende leka på hans läppar nu när ”faran” var över. ”There is no going back now.” Sade han allvarligt. Vad? Innan jag visste ordet av lyfte han upp mig i sin famn och bar ut mig på dansgolvet. Jag skrek till av förvåning men kämpade inte emot, jag njöt av att vara i hans famn. Hans vackra ögon blickade ner mot mig. Resten av dansparen vek undan för Matt där han bar på mig. Han gungade i takt med musiken utan att ha släppt ner mig, trots att vi befann oss på dansgolvet nu. Värmen från hans kropp gled genom våra klädesplagg till mig och jag tyckte mig känna hans lite ansträngda andhämtning. Jag reagerade på att det mest var par runt om oss. Dessutom spelade Dj:n bara lugna låtar. Matt släppte ner mig just när When you kiss me började spelas med Shania Twain. Ännu en gång tryckte han mig nära sig för att dansa. Vi flöt runt på dansgolvet med loja rörelser. Jag njöt av att vara nära honom. När sången avslutades med ett utdraget When you kiss me hade Matt stannat upp och böjde sig ner och kysste mig. Jag var säker på att elektriciteten som sprakade mellan oss måste ha lyst upp hela lokalen. Hans tungspets for längs mina slutna läppar som särades för att släppa in honom. Våra tungor tog upp en sensuell dans och Matt höll mig om min rygg, jag orkade inte lägga armarna runt hans nacke så jag lade dem runt hans midja och drog honom lite närmare mig. Leendet kändes mot mina läppar. Jag tog mig in i hans mun och Matt tog det som en utmaning och våra tungor började brottas om dominansen. En hög harkling hördes och jag blev medveten om alla applåder och jubel som var runt omkring oss. ”I have to ask you if you will get off the dancefloor if you will continue with… That.” DJ killen pratade direkt till oss i en mikrofon för att kunna höras över allt jubel. Matt flinade mot mig och ledde oss av från dansgolvet, fortfarande med armen runt mig, och vi satte oss vid våra vänner som stod upp och skrek av upphetsning. Till och med killarna applåderade och njöt av situationen. Tindra och Zara var uppspelta över vår kyss och jag visste att jag skulle bli överfallen av frågor så fort vi blev ensamma. 

/boktjejernamedstil
Kommentarer!
S säger:

Del 4, tack.
Scenen på dansgolvet <3
Otroligt bra som vanligt! Riktiga gulliga scener. (:

Svar: As you wish! <3
Boktjejerna

Kommenterat - 2013-08-23 / 07:58:38
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se