En Londonresa del 4

2013-08-27 / 09:08:27

”What is it with all the couples in here? I thought it would be a real club with a lot of single guys in here.” Frågade Tindra Matt. Matt höll armen om mig fortfarande och skrattade.

”It is the couples night here on Thursdays, but you got two single guys right in front of you.” Skrattade Matt och gjorde en svepande gest mot Victor och James. Jag såg hur en farlig glimt tändes i Tindras ögon och hon satte sig i Victors knä och kysste honom. Victor såg inte ut att ha något emot det och hans händer kramade hennes rumpa.

”Ohh, get a room!” ropade jag högt, innan jag fnittrade och gömde ansiktet i Matts bröst. Hans grepp om mig blev tightare. Tindra bröt kyssen och blängde på mig.

YOU wanna talk!?” Matt flinade åt Tindras kommentar och jag skrattade. Victor och Tindra reste sig och gick och stämningen lugnade ner sig. ”Hey, why didn’t you tell me about the couples night here?” frågade jag Matt. Jag kände hur han ryckte på axlarna där jag vilade huvudet mot honom. ”I either confirmed or denyed it.” svarade Matt. Jag skakade på huvudet åt honom och kände ett leende när han pressade sina läppar mot min panna. Jag har aldrig blivit kysst förut. Jag tänkte tillbaka på kyssen på dansgolvet, utanför bilen, i bilen och uppe i London Eye. Killarna drack upp sin öl och Zara flirtade både med både Tim och James. Konstigt att hon flirtar med Tim, han är ju vår barndomsvän.. Mer än så tänkte jag inte på det. Tim hade beställt en taxi till oss. ”Kom nu Jenna, vi måste tillbaka till hotellet.” Tankarna rusade i huvudet. Varför är Tim så jobbig? Kan han inte åtminstone prata på engelska så alla förstår och inte bara jag och Zara. Jag nickade och i samlad trupp gick vi ut och jag skulle precis sätta mig i bilen när någon ryckte i min arm så jag snurrade in i Matts famn. Han böjde sig ner innan jag hunnit hämta mig. ”Or we could go to my place.” Ännu ett outtalat löfte vilade på hans läppar. Jag flinade åt honom och drog ner honom för en kyss. Jag stängde bildörren och hörde precis Tim skrika förtvivlat innan taxin åkte iväg från oss. Jag hade lyckats göra det utan att bryta vår kyss. Han flinade mot mina läppar innan han bröt kyssen och viskade i mitt öra. ”Nicely done miss.” Jag skrattade innan vi kyssandes tog oss till hans bil. Jag satte mig i det främre passagerarsätet. Matt kysste mig än en gång innan han startade bilen. Han körde vant i den aldrig sinade London trafiken tills vi nådde hans lägenhet. Han tog min hand och tillsammans gick vi in och tände några få lampor. Ljuset var dunkelt men mysigt.

Han kysste mig igen och denna gång gick vi mot den stora soffan i vardagsrummet. Han lade mig försiktigt ner på soffan innan han försvann och jag försökte få kontroll över min andning. Ljuv klassisk musik dansade långsamt in i rummet. Matt kom tillbaka och lade sig ovanpå mig. Han höll upp sin egen vikt på sina armar. Jag njöt av att han hans tyngd över mig, det var bekvämt för jag höll inte på att kvävas av honom. Han kysste mig och jag besvarade kyssen gladeligen. Jag vet inte hur länge vi båda var förlorade i tungor och händer som vandrade längs våra kroppar. Men ljudet av min envisa ringsignal fick mig att, med vissa svårigheter, knuffa undan Matt och sprang för att svara i telefonen som jag lämnat i väskan i hallen. Det var Zara. Innan jag hann säga något hörde jag ett massa ståhej i bakgrunden och jag hörde genast att hon grät.

”Herregud Zara! Vad har hänt?” Utbrast jag. Matt hade satt sig upp och iakttog mig noga med orolig blick. Jag insåg att det var mitt tonfall som hade satt igång hans oro.

”Det.. Det är… Det är Tim.” Stammade hon fram mellan sina snyftningar. Mitt hjärta stannade nästan i bröstet. Plötsligt kände jag ett par starka armar runt mig, de lugnade mig omedelbart och jag släppte ut en suck.

”Vad har hänt?” Frågade jag oroligt.

”Taxichauffören visade sig vara fejkad och körde in på någon bakgata, lämnade mig inlåst i bilen fast han drog ut Tim och slog honom sönder och samman. Herregud.. Jag är på sjukhuset nu, kan du komma? Jag har ringt Tindra och hon är på väg.” Holy shit.

”Klart jag kommer.” Jag lade på och stirrade i några ögonblick på telefonen.

”What happened?” Frågade Matt oroligt.

”Tim.. He has been in an accident; I have to go to the hospital. Can you call a cab?” Matt suckade.
”No hell no. I’ll drive you. Come on.” Han tog min hand och tillsammans halvsprang vi ut till bilen. Bilresan kändes som en evighet med långa köer. Enda gången man faktiskt har bråttom så ska det vara mest trafik. När vi äntligen var framme vid sjukhuset väntade både Zara och Tindra på oss. Jag observerade snabbt att Tindra såg ut att ha blivit uppryckt ur sängen, trots att kinderna var rosiga. Tim visade sig vara inne i operationssalen, så svåra skador att han blev tvungen att opereras omgående. Min mage vände sig oroligt. Jag slog mig ner i väntrummet, en känsla av att jag skulle ha tid att bekanta mig med sjukhuset de senaste timmarna kom krypandes. Matt gick för att hämta upp kaffe till sig själv samtidigt som han köpte te till mig. När han kom tillbaka och satte sig bredvid mig i soffan kröp jag upp och vilade huvudet mot hans axel. Matt lade armen om mig och höll kaffet i den fria handen.  Jag drack sakta upp teet under den kommande timmen. Matt hade druckit upp sitt kaffe och höll nu om mig med båda armarna och jag blev lugnad av den varma omfamningen. Han lyfte upp mig så jag satt tvärs över hans knä. Jag lutade huvudet mot hans axel och lyssnade till hans andetag. Jag började räkna dem. Ett. Två. Tre. Fyra… Femton. Tjugotre. Jag gled ner i en svart sömn.  Tryggheten i Matts famn höll mardrömmarna borta trots att de kittlade mitt undermedvetna
/boktjejernamedstil
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se